20 апреля, 2024

Notice: Undefined variable: newsever_has_featured_image in /home/obyava/domains/criminal.org.ua/public_html/wp-content/themes/newsever/inc/hooks/hook-single-header.php on line 32

«Викрали бабусю, можливо хочуть відібрати її квартиру» — патрульні затримали осіб, які проти волі посадили жінку в автомобіль

Учора вдень заявниця приїхала відвідати свою бабусю, яка проживає у квартирі на вулиці Данила Щербаківського. Вдома літня жінка була не одна, а в компанії незнайомців. Онуці вони пояснили, що збираються винаймати це житло, та швидко вивели власницю на вулицю, посадили до автомобіля і поїхали у невідомому напрямку. Завадити незнайомцям жінці не вдалося, але вона запам’ятала номер авто та прикмети незнайомців. 

Заявниця одразу звернулася до поліції та повідомила про викрадення бабусі. Через цю подію в місті ввели оперативний план «Перехват» по розшуку автомобіля Renault. Патрульні, які стежать за безпекою міста через камери відеонагляду, скерували найближчі до Renault автопатрулі. 

На вулиці Зодчих патрульним вдалося зупинити автомобіль з імовірними викрадачами. У салоні перебувало четверо осіб та налякана 78-річна жінка. Інспектори затримали ймовірних злочинців.