18 апреля, 2024

Notice: Undefined variable: newsever_has_featured_image in /home/obyava/domains/criminal.org.ua/public_html/wp-content/themes/newsever/inc/hooks/hook-single-header.php on line 32

На Днепропетровщине троих полицейских подозревают в избиении задержанных

Сотрудники Государственного Бюро расследований при содействии Департамента внутренней безопасности Нацполиции сообщили о подозрении троим полицейским Днепропетровщины. Установлены факты избиения ими задержанных при исполнении служебных обязанностей. Об этом сообщает dbr.gov.ua.

— У червні 2021 року на лінію 102 звернувся громадянин із повідомленням, що його пограбували в одному із кафе Дніпра, — отмечается сообщении. — На місці події інспектор поліції безпідставно затримав 19-річного хлопця та доставив у відділок поліції. Хлопець необачно нецензурно висловився на адресу поліцейського, якого це обурило. Після того працівник поліції побив затриманого.
В іншому випадку двоє патрульних з Кривого Рогу побили відвідувачів кафе на минуле Різдво. Опівночі вони зайшли до кафе та заявили відвідувачам, що через карантинні обмеження заклад не може працювати.
Відвідувачі кафе почали сперечатися з патрульними, а ті у відповідь виштовхнули одного із чоловіків із приміщення, одягли на нього кайданки та почали бити.
Потім патрульні побили товариша потерпілого, який вийшов за ними. Коли обидва потерпілих лежали на землі, патрульні застосували проти них сльозогінний газ та склали протоколи про злісну непокору працівникам поліції.

Метки: подозрение в избиении, полиция