18 апреля, 2024

Notice: Undefined variable: newsever_has_featured_image in /home/obyava/domains/criminal.org.ua/public_html/wp-content/themes/newsever/inc/hooks/hook-single-header.php on line 32

На Чернігівщині у ДТП загинула жінка та постраждали двоє дітей – |

Поліція розслідує кримінальне провадження за фактом смертельної дорожньо-транспортної пригоди під Черніговом.

11 грудня близько 1-ї ночі по вулиці Шевченка в Чернігові неподалік Новоселівки сталася ДТП. 51-річний водій вантажівки «Даф» їхав із Чернігова до м. Мена. На дорозі він зіткнувся з автомобілем «ВАЗ» під керуванням 26-річного чернігівця, який рухався назустріч у напрямку Чернігова. Імовірно, через ожеледицю легковик почало заносити і він зіткнувся з вантажівкою. Внаслідок автопригоди 33-річна пасажирка легковика загинула на місці. Водія авто та двох дітей, віком 5 та 3 роки, госпіталізували до лікарні.

На місці події працював слідчий із розслідування злочинів у сфері транспорту Головного управління Нацполіції в Чернігівській області.

Поліція з’ясовує обставини дорожньо-транспортної пригоди у рамках розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). Згідно з нею, максимальне покарання — до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами ще на три роки.

Триває досудове розслідування.

Поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv