28 марта, 2024

Notice: Undefined variable: newsever_has_featured_image in /home/obyava/domains/criminal.org.ua/public_html/wp-content/themes/newsever/inc/hooks/hook-single-header.php on line 32

Причиною потрійної ДТП у Чернігові стало вживання алкоголю – |

Близько 9-ї ранку на проспекті Миру сталася дорожньо-транспортна пригода – Daewoo Tico, рухаючись у напрямку мікрорайону Ремзавод, виїхав на смугу зустрічного руху, зачепив легковик Daewoo Sens і зіткнувся з тролейбусом. Попередньо 34-річний водій Daewoo Tico отримав ушкодження внаслідок лобового зіткнення.

На момент приїзду екіпажу патрульної поліції постраждалого водія каретою швидкої допомоги доправили до травмпункту. Згодом із медичного закладу надійшло повідомлення щодо учасника ДТП, якого доставили з місця пригоди. Травми незначні і не загрожують його життю та здоров’ю. Підтверджений факт алкогольного сп’яніння водія. Результат – 2,2 проміле. З огляду на всі обставини, слідчий ухвалив рішення, що автопригода є адміністративним правопорушенням.

Патрульні склали на водія Daewoo Tico два адмінпротоколи: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ст. 130 (Керування транспортним засобом з ознаками алкогольного сп’яніння) КУпАП.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv