19 апреля, 2024

Notice: Undefined variable: newsever_has_featured_image in /home/obyava/domains/criminal.org.ua/public_html/wp-content/themes/newsever/inc/hooks/hook-single-header.php on line 32

У Городні згоріла автомайстерня з двома автомобілями (Фото) – |

14 грудня о 08:57 до Служби порятунку «101» у м. Городня надійшло повідомлення про пожежу ремонтної майстерні автомобілів по вул. Чернігівська, 99, що на території ПрАТ «Городнянське АТП 17438».

На проспекті Перемоги у Чернігові сталася пожежа у п’ятиповерхівці

До місця події оперативно прибуло три відділення 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини з м. Городня та 1 відділення 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини УДСНС України у Чернігівській області з м. Сновськ. На час їх прибуття вогонь вирував усередині боксів і поширився на дах будівлі. Завдяки оперативним діям вогнеборців пожежу о 10:01 локалізовано та об 11:21 остаточно ліквідовано. А також врятовано два автомобілі ВАЗ-2121 та CHERY Amulet.

У результаті пожежі вогнем знищено покрівлю та перекриття на площі 100 м.кв., автомобіль ВАЗ-2106 та УАЗ-452, пошкоджено внутрішнє облицювання стін на площі 60 м.кв., обладнання та інструмент. Жертв і постраждалих немає. На гасіння пожежі залучались 12 чоловік особового складу та 4 одиниці спеціальної техніки.

Імовірною причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

Управління ДСНС України у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv