28 марта, 2024

Notice: Undefined variable: newsever_has_featured_image in /home/obyava/domains/criminal.org.ua/public_html/wp-content/themes/newsever/inc/hooks/hook-single-header.php on line 32

У Чернігові водій з ознаками алкогольного сп’яніння намагався втекти з місця ДТП – |

Учора, 15 листопада, до поліції надійшло повідомлення, що на проспекті Миру сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох легкових авто: Mercedes Benz і Toyota Corolla. Mercedes після зіткнення, не зупиняючись, поїхав із місця ДТП в напрямку центру міста.

Патрульний екіпаж, який прямував на місце автопригоди, не доїхавши кількасот метрів, помітив біля краю проїжджої частини автомобіль Mercedes з ушкодженнями, характерними для ДТП. Також авто збігалося з орієнтуванням про залишення місця дорожньої пригоди.

Поліція Чернігівщини шукає свідків ДТП

До поліцейських, які зупинилися, щоб оглянути транспортний засіб, одразу звернулися перехожі, які, як виявилося, були свідками зіткнення Mercedes і Toyota. Громадяни вказали на чоловіка, який стояв поряд з автівкою, та повідомили, що саме він був за кермом автомобіля у момент ДТП.

Побачивши, як до нього наближаються охоронці порядку, чоловік, який стояв поряд із Mercedes, спробував втекти. Інспектори його одразу затримали. З’ясувалося, що затриманому 49 років, він житель Чернігова.

Від самого початку спілкування патрульні помітили у водія зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд у медичному закладі це підтвердив.

Дорожньо-транспортна пригода сталася через те, що під час зустрічного роз’їзду кермувальник Mercedes не відреагував на дорожню ситуацію. Через пошкодження лівого колеса авто зупинилося. На щастя, ніхто не постраждав.

На водія поліцейські склали низку адмінпротоколів, а саме: за ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv