24 апреля, 2024

Notice: Undefined variable: newsever_has_featured_image in /home/obyava/domains/criminal.org.ua/public_html/wp-content/themes/newsever/inc/hooks/hook-single-header.php on line 32

За убийство пенсионера полицейские Днепра задержали 52-летнего мужчину

В селе Волосское мужчина ударил кирпичом пенсионера по голове и нанес смертельное ножевое ранение, после чего спрятал тело убитого недалеко от места преступления. В группе «Поліція Дніпропетровської області» в Фейсбуке об этом сообщается следующее.

— 16 грудня в одному з будинків в селі Волоське, що в Дніпровському районі 63 — річний чоловік прийшов до помешкання свого знайомого, де між чоловіками виникла суперечка. В ході якої власник будинку вдарив чоловіка цеглиною по голові та коли потерпілий вийшов з двору зловмисник наздогнав його та наніс смертельне ножове поранення. Тіло вбитого, чоловік сховав біля покинутої будівлі та прикидав травою, щоб приховати сліди злочину.
В ході проведення розшукових заходів працівники карного розшуку Дніпровського відділу поліції затримали раніше судимого 52-річного зловмисника. Наразі чоловік затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Поліцейські вилучили біля будинку затриманого знаряддя злочину — ніж, ключ від гаража та телефон потерпілого, які зловмисник намагався спалити.
За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Метки: Волосское, ножевое ранение, убийство