24 апреля, 2024

Notice: Undefined variable: newsever_has_featured_image in /home/obyava/domains/criminal.org.ua/public_html/wp-content/themes/newsever/inc/hooks/hook-single-header.php on line 32

На Днепропетровщине пьяный водитель сбил подростка на велосипеде и скрылся с места ДТП

В течение часа полицейские Терновки разыскали пьяного водителя, который совершив ДТП скрылся. 15-летняя велосипедистка получила травмы. Павлоградский районный отдел полиции ГУНП в Днепропетровской области об этом сообщает следующее.

— 1 червня о 20:44 до поліції надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиць Вознесенська та Приточилівка Тернівки водій автівки «Mitsubishi Outlander» збив велосипедистку та втік. На місці події потерпілу оглянули медики, та діагностували подряпини та забиття.
Впродовж години поліцейські встановили особу водія. Ним виявився 41-річний місцевий мешканець. Як з’ясувалося, чоловік знаходився з явними ознаками алкогольного сп’яніння, від медичного огляду відмовився.
Наразі транспортний засіб вилучено на майданчик відділення № 1 Павлоградського районного відділу поліції.
Стосовно водія правоохоронці склали адміністративні протоколи за ч.1 ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна), ч. 1 ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) та ст. 122-4 (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП.

Метки: ДТП