19 апреля, 2024

Notice: Undefined variable: newsever_has_featured_image in /home/obyava/domains/criminal.org.ua/public_html/wp-content/themes/newsever/inc/hooks/hook-single-header.php on line 32

Полиция задержала Фантомаса из Каменского

В Каменском полицейские задержали мужчину, совершившего ряд разбойных нападений на офисы и магазины. Во время совершения преступлений задержанный надевал резиновую маску, угрожал пистолетом и требовал деньги. На странице Полиции Днепропетровской области об этом сообщается следующее.
— Зловмисника встановили 27 квітня після розбійного нападу на офіс кредитної установи, скоєний напередодні. Провівши ряд оперативних заходів, поліцейські управління карного розшуку спільно з оперативниками та слідчими Кам’янського РУП, іншими підрозділами ГУНП затримали підозрюваного. Ним виявився 33-річний місцевий житель.
Слідчі встановили, що чоловік причетний до ряду інших розбійних нападів на офісні приміщення та магазини у м. Кам’янське. Під час обшуку за місцем його мешкання правоохоронці вилучили зброю, боєприпаси, резинові маски та ряд речових доказів, які доводять його причетність до скоєння злочинів.
Фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За погодженням з Кам’янською окружною прокуратурою йому повідомили про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Також поліцейські вживають заходи для встановлення можливих співучасників злочинів.

 

Метки: задержание, Каменское, полиция, разбойное нападение