20 апреля, 2024

Notice: Undefined variable: newsever_has_featured_image in /home/obyava/domains/criminal.org.ua/public_html/wp-content/themes/newsever/inc/hooks/hook-single-header.php on line 32

На очах у чернігівських патрульних автівка наїхала на пішохода (Відео) – |

Учора, 10 січня, близько 17-ї години, на проспекті Миру патрульні стали свідками дорожньо-транспортної пригоди — наїзду на пішохода.

Службовий автомобіль патрульної поліції зупинився перед нерегульованим пішохідним переходом, поряд, із лівого боку, зупинилося ще одне авто. Коли двоє чоловіків-пішоходів подолали половину дороги, на смугу зустрічного руху виїхав третій автомобіль, який і наїхав на громадян.

Чернігівська поліція шукає свідків ДТП

Удар припав на одного з пішоходів. Попередньо він отримав травму грудної клітки. Інспектори одразу опитали постраждалого, викликали «швидку» та сповістили чергову службу патрульної поліції про автопригоду. Свідками ДТП стали кілька водіїв, вони надали свідчення та всю необхідну на той момент інформацію.

З’ясувалося, за кермом Renault, яке збило людину, перебував 61-річний чернігівець. За його словами, він не встиг загальмувати через те, що не врахував стану дорожнього покриття, в результаті виїхав на смугу зустрічного руху, де наїхав на пішоходів.

Постраждалого каретою швидкої допомоги доправили до лікарні. На місце прибув слідчий із розслідування ДТП. Встановлюються всі обставини пригоди.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv