19 апреля, 2024

Notice: Undefined variable: newsever_has_featured_image in /home/obyava/domains/criminal.org.ua/public_html/wp-content/themes/newsever/inc/hooks/hook-single-header.php on line 32

На Чернігівщині в ДТП загинула 22-річна пасажирка (Фото) – |

3 грудня на автодорозі Чернігів – Славутич поблизу с. Мньов Чернігівського району сталася дорожньо-транспортна пригода між двома легковими автомобілями Peugeot та Skoda.

У результаті зіткнення водія автомобіля Peugeot затисло конструктивними елементами понівеченого легковика, а 22-річна пасажирка автомобіля Skoda отримала травми, не сумісні з життям.

Для проведення невідкладних робіт до місця події прибуло відділення групи рятувальних робіт Аварійно-рятувальної частини з Чернігова та відділення 3-го Державного пожежно-рятувального посту Головного управління ДСНС України в Чернігівській області з смт Михайло-Коцюбинського. Рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту вивільнили затисненого деформованими конструкціями автомобіля Peugeot водія та на ношах перенесли до карети «швидкої» для надання фахової допомоги.

ГУ ДСНС України у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv