24 апреля, 2024

Notice: Undefined variable: newsever_has_featured_image in /home/obyava/domains/criminal.org.ua/public_html/wp-content/themes/newsever/inc/hooks/hook-single-header.php on line 32

Протягом святкових вихідних на Чернігівщині сталося 8 ДТП (Фото) – |

За період новорічних свят з 31 грудня по 3 січня на дорогах Чернігівської області сталося 8 дорожньо-транспортних пригод, у яких 11 чоловік зазнали травм та одна людина загинула.

Зважаючи на мінливі погодні умови, поліцейські закликають водіїв бути максимально обережними на автошляхах, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.

Поліція нагадує водіям, що водіння в негоду потребує посиленої пильності та зниження швидкості. Не робіть різких маневрів, а під час зупинки знижуйте швидкість поступово, щоб не втратити контролю над транспортним засобом. Не залишайте транспорт у місцях, де він може створити незручності для інших учасників дорожнього руху або заважатиме роботі спецтехніки.

Також поліцейські закликають пішоходів перетинати дорогу тільки на переходах, не підходити близько до краю тротуару, а перед виходом на проїжджу частину переконатися, що водії помітили вас і всі автівки зупинилися.

Задля додаткової безпеки дітей, поліція наполегливо рекомендує батькам додати до одягу дітей світловідбиваючі елементи.

Якщо ви потрапили у складну ситуацію на дорозі, або стали її свідком та потребуєте допомоги – телефонуйте на спецлінію «102».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області